Kamperen in rust

Kamperen? ’s Morgens in de zon een lekker bakje koffie en vers afgebakken broodjes. Kinderen vermaken zich uitstekend bij het animatieteam en maken nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Kamperen op familie camping Hoeve aan den Weg betekent genieten!

De ruime kampeerplaatsen, liggen rond gezellige veldjes en paadjes en bieden veel privacy. Ieder veld heeft zijn eigen indeling en karakter. Of je nou met een caravan, tent, camper of vouwwagen komt, er is altijd een geschikte plaats.

U heeft een uitgebreide keuze om een plaats uit te zoeken op een veld met of zonder speeltoestel, met of zonder water of afvoer, nabij een sanitairgebouw, nabij het zwembad, noem maar op! 

Uw trouwe viervoeter is ook, mits aangelijnd, van harte welkom en op alle plaatsen is het toegestaan om één auto te parkeren, mits dit op de plaats kan. Past dit niet of wilt u niet de hele vakantie tegen uw auto aan kijken? Geen probleem, op de grote parkeerplaats is voldoende plaats.

Kamperen voor een langere periode? Neem dan eens een kijkje bij onze kampeerarrangementen.

Drenthe staat garant voor een onvergetelijke vakantie!

Kampeertarieven

karin-broekhuijsen_brl1004.jpg

Honden

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom

Honden zijn van harte welkom op Camping Hoeve aan den Weg. Wel vragen wij om uw hond aangelijnd op uw kampeerplek of accommodatie te houden. Ongelukjes kunnen natuurlijk gebeuren maar vragen u vriendelijk om dit op te ruimen. Direct naast de camping ligt het Drents Friese Wold en kunt u urenlange wandelingen maken.

Kindvriendelijk kamperen

Onze kleinste gasten kunnen zich naar hartenlust uitleven in de speeltuin, op het springkussen of in het zwembad en in het hoogseizoen zijn Elle, Izzy en de meiden en jongens van het van het recreatieteam er om zowel de allerkleinsten als de jeugd en de volwassenen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Programma animatieteam
Kamperen groep.jpg

Groepsboeking

Genieten met vrienden en familie

Camping Hoeve aan den Weg is niet alleen gezellig voor het gezin, maar ook voor families, vriendengroepen en/of verenigingen! Wilt u graag met een groep komen kamperen, neem dan eens contact op. Wij bieden verschillende mogelijkheden. Van een plaats op de camping, tot onze verhuur accommodaties. Ook heerlijk eten met de hele groep in ons gezellige eetboerderij behoort tot de opties.