Standaard plaatsen

Kamperen bij Hoeve aan den Weg betekent genieten van de rust en ruimte die de Drentse natuur biedt. Hoeve aan den weg ligt namelijk midden in het Drents-Friese Wold. Eén van het grootste natuurgebied van Nederland. Het biedt urenlang fiets en wandel plezier. Ook in de omgeving is er genoeg te doen.

De standaardplaatsen op Camping Hoeve aan den Weg zijn geschikt voor elk kampeermiddel en hebben elk hun eigen karakter en indeling. Nabij alle veldjes is er een watertap punt aanwezig.

Zo hebben de ruime velden de Gagel en de Lariks een speeltoestel midden op het veld zodat uw (klein)kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. De plaatsen zijn gescheiden doormiddel van beplanting. De velden de Jasmijn en de Kastanje zijn rustige velden met natuurlijke groene plaatsen. Vlakbij de velden is een sanitaire gebouw en ook het zwembad is om de hoek.

De Ceder ligt vlak naast het zwembad en is ideaal als u, of de (klein)kinderen van zwemmen houden. Het veld de Berk ligt centraal gelegen op de camping, de natuurlijke beplanting biedt veel privacy. De standaard plaatsen zijn op de plattegrond met een zwarte kleur aangegeven

Plattegrond