Welkom in Oude Willem

Camping Hoeve aan den Weg

Gelegen in het hart van het Nationaal Park "Drents-Friese Wold" vindt u camping Hoeve aan den Weg: een knusse en gemoedelijke familiecamping met veel voorzieningen voor jong en oud. 

Kom kamperen op camping Hoeve aan den weg. De enige camping midden in het Drents Friese Wold met zwembad! Een gezellig familiecamping met grote, groene kampeerplaatsen en een divers aanbod aan verhuur accommodaties. Op de camping is er veel te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een potje jeu de boules, springen op de airtrampoline, klimmen en klauteren in de speeltuinen of lekker zwemmen in ons mooie zwembad. In het hoogseizoen organiseert het professionele recreatieteam geweldige activiteiten voor iedereen. Een hapje eten bij onze eetboerderij mag ook zeker niet ontbreken! 

De omgeving is prachtig en er is veel te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de pitoreske dorpjes, diverse schaapskooien, het Oermuseum, woon een voorstelling van Shakespeare Diever bij of ga op avontuur bij Wildlands Emmen. 

Camping Hoeve aan den Weg staat garant voor een onvergetelijke vakantie!

Overnachten

shutterstock_772421353.jpg

Eendenclub

met de Eendenclub wordt je vakantie één groot feest!

Tijdens de zomervakantie verzorgt het recreatieteam samen met Otto, Elle en Izzi een uitgebreid recreatieprogramma voor uw (klein)kinderen en u! 

In 2024 zijn Elle, Izzi, Otto en het recreatieteam aanwezig tijdens Hemelvaart & Pinksteren en 20 juli tot 23 augustus. Jij komt toch ook?

Een knusse familie camping in het hart van nationaal park het Drents Friese Wold

Bij camping Hoeve aan den Weg kun je nog echt kamperen. Geen vakantiehuisjes of grote ketens. Bij ons ervaar je echt het kampeergevoel en dit zal ook zo blijven. Het kamperen, en alles wat hierbij komt kijken vinden wij juist zo leuk van een camping. Wij zijn immers een echt kampeerfamilie.

Wij bezorgen ons gasten graag midden in het hart van Nationaal park het Drents Friese Wold een fijne vakantie. Niet voor niets komt generatie op generatie bij ons terug, om ook hun kinderen het camping Hoeve aan den Weg gevoel te laten ervaren.

karin-broekhuijsen__b1e8711 (1).jpg
Schrijf een review