Weekmarkten en braderieën

Frederiksoord

Deze wekelijkse biologische markt vindt plaats iédere zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur op het parkeerterrein van de Tuinen van Frederiksoord in Frederiksoord. U heeft hier een ruime keuze aan biologische waar. Zowel kruidenierswaren als versproducten.

Appelscha

De markt in Appelscha is de perfecte gelegenheid om een gezellige tijd met anderen te hebben, nieuwe (regionale) producten te ontdekken en andere mensen te ontmoeten. In Appelscha zijn naast de weekmarkten ook vaak braderieën, vlooienmarkten en rommelmarkten.

Elke zondag vanaf april tot oktober vindt u op de Boerestreek, Braderie van 11:00 tot 17:00 uur

 

Meer markten in de omgeving? Bekijk ze hier

Wollig landleven fair

Wollig Landleven zijn thema fairs met een breed aanbod met van alles op het gebied van wol, lifestyle en streekproducten.

De fairs zijn bekend vanwege hun brede en gevarieerde aanbod binnen de 3 thema’s en de gezellige gemoedelijke sfeer. Tientallen standhouders, stuk voor stuk mensen met veel passie, kennis en ervaring presenteren hun producten en/of specialismen. Het is dan ook voor iedereen, voor alle leeftijden een plezier om de fairs te bezoeken. Er zijn diverse standhouders die op alle fairs aanwezig zijn maar er zijn er ook vele die wisselend deelnemen. Daarmee is het aanbod en de verscheidenheid op iedere fair weer anders.

Er wordt altijd van alles georganiseerd rondom de fairs zoals workshops, muziek, catering en mogelijk lokale activiteiten. De fairs zijn van 11:00 - 16:30 geopened